galerija itea

početnaprijavahr en

galerija slika i skulpturaantikviteti - dizajn
novostiotkup umjetninauslugeinfo - kontakt
web izložbaizložbe i sajmoviknjige i katalozi
online aukcijazanimljivi linkovi
zbirka bulaić

GALERIJA-ANTIKVARIJAT ITEA već je dugi niz godina dobro poznato ime na tržištu umjetnina i antikviteta.

Službeno postojimo od početka 90-ih godina prošlog stoljeća, što govori o kvaliteti i trajnosti naše ponude i usluga koje Vam pružamo. Prostore u kojima smo djelovali i mijenjali smo, ali uvijek smo željeli dati više i bolje za Vas, od savjeta, istinite informacije, najbolje i najkvalitetnije ponude, do konačnog cilja, zadovoljnog kupca, a to ste Vi, kolekcionari, sakupljači, ljubitelji, muzeji, tvrtke i ljudi poput Vas, koji tek ulaze u svijet umjetnosti, kako bi postali vlasnici neke slike, komada antiknog namještaja, predmeta od srebra, stakla, porculana itd. te isto to uživali kao i mi.

Želimo naglasiti da smo prvi objedinili ponudu nudeći Vam istovremeno slike iz razdoblja moderne i suvremene umjetnosti kao i široku lepezu umjetnina i antikviteta iz svih stilskih razdoblja.

No, govoreći o našoj povijesti možemo govoriti o promociji mladih i uspješnih umjetnika kao što su Nikolina Ivezić, Lovro Lapuh, Hrvoje Mitrov, Goran Manić, Darko Markić i drugi te isto tako o dugogodišnjoj suradnji s već odavno potvrđenim i nagrađivanim umjetnicima poput Đure Sedera, Borisa Bučana, Tihomira Lončara, Željka Lapuha, Željka Kipkea, Zoltana Novaka, Dalibora Jelavića, Krešimira Nikšića, Dina Trtovca, Nenada Voriha i drugih; tj. sudjelovali smo u stvaranju i promicanju trajnih vrijednosti na našoj likovnoj sceni.

Također možemo naglasiti da smo savjetima sudjelovali u opremi stilskim namještajem najviših državnih institucija i razvili dugogodišnju suradnju s muzejima diljem Hrvatske.

Danas Vam želimo pružiti maksimalnu uslugu vezanu uz kupnju i odabir umjetničkog djela, dajemo Vam mogućnost da na jednom mjestu sliku ili antikvitet obnovite i saznate o njemu što više, ili možda preko nas želite svoju umjetninu ponuditi na prodaju.

Želja za stalnom adresom u Zagrebu je ostvarena, posjetom u naš SHOWROOM na gornjogradskoj adresi dobit ćete uvid u naše mogućnosti i ponudu koja se mijenja.

Otvaranjem naše ljetne galerije u Suđurđu na otoku Šipanu želimo dati mogućnost svima Vama koji ste došli na naš otok kraj Dubrovnika na odmor da za uspomenu ponesete dio hrvatskog likovnog stvaralaštva ili neki antikni predmet koji ste možda oduvijek željeli ili Vas podsjeća na neka davna i možda bolja vremena.

Ukoliko želite nazovite nas, i naše stručno osoblje će Vam stajati na raspolaganju, a o našim uslugama možete doznati sve na našoj stranici. I još bismo Vam željeli napomenuti da ako imate bilo kakve primjedbe na bilo što, interese možemo uskladiti na Vaše i naše zadovoljstvo.